سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

واکنش به ضعف نظارت دولت سابق بر کالاهای مشمول ارز 4200 تومانی و گرانی

عضو کمیسیون برنامه مجلس با تاکید بر اینکه نباید بار حذف ارز 4200 تمانی بر دوش مردم بیفتد گفت: برای افزایش تاثیر حذف ارز 4200 تومانی باید تعداد تولیدکنندگان و واردکنندگان کالاهای اساسی را افزایش داده و نظارت و شفافیت را ارتقا دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 13
کد خبر: ۱۰۹۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی درباره حذف ارز 4200 تومانی اظهار داشت: چون نظارت در دولت‌های مختلف در موضوع یارانه‌ها ضعیف بوده است من مخالف حذف ارز 4200 تومانی هستم زیرا باعث گرانی اقلام، کالاهای اساسی و مایحتاج مردم خواهد شد.

 

وی افزود: چون سیستم نظارتی قوی و شفاف در بخش‌های مختلف کشور نداریم احتمالا حذف ارز 4200 تومانی تبعاتی برای اقتصاد خانوارها داشته باشد.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: در تولید کالاهای اساسی و در سال‌های اخیر روند کاهشی داشته‌ایم و قیمت جهانی همین قلم کالاها هم افزایشی بوده است و عملا شاهد گرانتر شدن مایحتاج‌های سفره مردم هستیم این در حالی است که در طول سال‌های اخیر با خشکسالی و عدم توجه بخش‌های مختلف وزارت جهاد کشاورزی روبرو بوده‌ایم که همین امر منجر به افزایش تورم در اقتصاد خانوارها شده است.

 

زارع تصریح کرد: من در مجموع موافق حذف ارز 4200 تومانی هستم ولی در شرایط فعلی اگر این کار عملیاتی شود، بار آن بر دوش مردم می‌افتد پس به صلاح نیست که اجرایی شود.

 

وی خاطرنشان کرد: برای آنکه تخصیص ارز 4200 تومانی و حمایت از مردم در این زمینه مؤثر باشد باید تعداد تولیدکنندگان و واردکنندگان کالاهای اساسی را افزایش دهیم و برای این کار باید فراخوان داد، این در حالی است که سرمایه‌گذاران زیادی هستند که می‌توانند نهاده‌های کشاورزی را در حد استان و شهرستان خود وارد کنند و به دست جامعه هدف برسانند.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار داشت: در شرایط حاضر هیچ دلیلی برای حذف ارز 4200 تومانی نیست ضمن اینکه امکان حذف یارانه دارو که با ارز 4200 تومانی وارد می‌شود را هم نداریم، زیرا در شرایط کرونایی هستیم.

 

زارع افزود: تولید گندم در کشور پایین است و نیاز کشور به دانه‌های روغنی هم باعث شده تا به سمت واردات برویم.

 

وی در پایان افزود: حذف ارز 4200 تومانی باعث شوک قیمتی به جامعه خواهد شد و عدم نظارت بر قیمت کالاها و خشکسالی‌های اخیر و کاهش تولید مایحتاج مصرفی مردم و همچنین افزایش قیمت جهانی کالاهای اساسی منجر به مشکلات متعددی برای خانواده‌های ایرانی شده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار